NEFELEJTS növényi alapú kapszula B-vitaminokkal

Az étrend-kiegészítőben lévő B vitaminok hozzájárulnak a normál mentális teljesítményhez és az idegrendszer normál működéséhez, illetve a pszichológiai funkciók fenntartásához is.

Tartalma: 60 db 600 mg-os kapszula

Napi ajánlott mennyiség 2 x 1 kapszula. 

OGYÉI notifikációs szám: 17649/2016

9 900 Ft

A pantoténsav hozzájárul a normál mentális teljesítményhez. A B1, B2, B3, B6, B12 -vitaminok és a biotin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez. A B1, B3, B6, B12 vitaminok, a folsav és a biotin pedig hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A növényi összetevőkben lévő kiváló bioaktív hatóanyagok a célfehérjékre irányítottan az emberi szervezetben szelektív és általános egészségvédő feladatot is teljesítenek.

Növényi Összetevők: kurkuma, fűszerpaprika, görögszéna, gyömbér, cékla, fokhagyma, rozmaring, sárgarépa, szurokfű, citromfű, fekete bors, kakukkfű, zsálya

Figyelmeztetés!

Epeköves és epekő képződésre hajlamos egyéneknek nem ajánlott. Nagyobb mennyiségben alkalmazva növelheti a véralvadási időt. Terheseknek nem ajánlott az esetleges méhösszehúzó hatása miatt.

A termék megalkotása során a fejlesztők a legfejlettebb bioinformatikai módszerekkel, olyan nemzetközileg elismert kutatók kísérleti és klinikai eredményeit gyűjtötték és vetették össze, akik az emberek mindennapi életminőségének jobbítására fektetik a hangsúlyt. A számításos-kémiával feltérképezett hatásmechanizmusnak megfelelő növényi hatóanyagokat gondos molekuláris biológiai kutatómunkával választották ki, melyeket természetes formájukban tartalmaz ez az étrend-kiegészítő.