Szállítási feltételek

34 000 Ft felett a szállítás INGYENES.

Szállítási módok:

A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

MAGYARORSZÁGI rendelés esetén:

FOXPOST Csomagautomata:

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban, forgalmasabb helyeken érhető el. 

A FOXPOST-os átvételi díj  951 Ft.

Utánvétes rendelés esetén a FOXPOST automatánál kizárólag bankkártyával tud fizetni, készpénz fizetésre lehetőség nincs!

Bővebb információ: https://www.foxpost.hu/csomagatvetel/

Kérjük, hogy ennél a szállítási módnál a rendelési folyamat végén, a "További megjegyzések" mezőbe írja be a Csomagautomata nevét úgy, ahogyan az a Foxpost Automata keresőjében megjelenik:  https://www.foxpost.hu/csomagautomatak.

Házhozszállítás: (FOXPOST-tal)

Szállítási díj: 1650 Ft

Fizetési módok:

Utánvét: 190 Ft   A rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kell kiegyenlíteni. (FOXPOST és Házhozszállítás esetében van rá mód.) 

Banki átutalás: 

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Ebben az esetben a megrendelt áru átvételekor semmilyen fizetési kötelezettsége nincs. Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Acheuron Kft.
Bank neve: ERSTE Bank Hungary Zrt.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-82063733                                                                                                                IBAN szám:  HU83 11600006-00000000-82063733

Kérjük, hogy a rendelésszámot (Megrendelés szám) az utalás megjegyzés rovatában tüntesse fel!

Banki átutalásos fizetés esetén az Acheuron Kft. ellenőrzi a vásárolt termékek ellenértékének a beérkezését és csak a pontos összeg beérkezése után kezdi meg a megrendelt termékek csomagolását, és azok átadását a választott szállítócég részére. Ha a fizetés során valamilyen problémát észlelt (pl. megszakadt az internetkapcsolat) és emiatt bizonytalan a kifizetés sikerességében, kérjük írjon az info@biognozis.hu email címre.

Külföldre történő szállítás:

Packeta:

A Packetán keresztül az összes európai országba és az USA-ba tudjuk szállítani termékeinket. A szállítás díja országonként különböző, Amennyiben nem találja az Ön országát a szállítási listánkon, kérjük küldjön üzenetet és felvesszük azt az országot is a listába a megfelelő árakkal.

Bővebb információ: https://www.packeta.hu/hova-szallitunk/